

Tacos-majonnäsdipp med nachos och ugnsbakade bönor
Knapriga nachos, blandade med smält cheddar och aromatiska bönor, ackompanjerade med en kryddig, krämig, tacos-majonnäsdipp. Det här är den perfekta rätten för fester och kvällar med vänner.
Ingredienser
Tacos-majonnäsdipp:
Bakade nachos med bönor:
Förberedelse
Steg 1

3 msk majonnäs – 1 msk Kikkoman Teriyaki marinad – 1 tsk srirachasås – 2 msk limejuice – 1 msk agavesirap – 1 tsk rökt paprikapulver – ½ tsk malen spiskummin – ½ tsk mald koriander – 1 msk hackad färsk koriander
Värm ugnen till 180 °C. Blanda dippingredienserna noggrant och ställ åt sidan i kylen.
Steg 2

300 g kokta svarta bönor – 3 msk Kikkoman Teriyaki marinad – 150 g saltade nachos – 1 tsk malen spiskummin – 1 tsk mald koriander – 60 g riven cheddarost – ½ knippe färsk koriander
Blanda de svarta bönorna med Kikkoman Teriyaki Marinad. Lägg ut nachos på en bakplåt klädd med smörpapper. Strö över kryddorna, bönorna och osten. Grädda i ca 5 minuter tills osten smält. Servera med dippen och färsk koriander.
Recept-ID: 1252
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer