Svampsoppa med knaperstekt bacon och popcorn
Denna mättande svampsoppa är sann comfort food i en skål. Den är väldigt enkelt att göra och det knapriga baconet, popcornen och örterna ger extra smak och konsistens. Den kryddiga kicken av pepparrot och jalapeno kommer att värma dig en kall dag
Ingredienser
Till servering
Förberedelse
Steg 1
Rensa och skiva svampen. Fräs svampen i smör i en kastrull tillsammans med löken och finhackad vitlök. Häll i fond, krydda med gurkmeja och peppar och koka i 20 minuter. Blanda gräddfilen med pepparrot och Kikkoman sojasås. Lägg i soppan och koka ytterligare 1-2 minuter.
Steg 2
Stek eller grilla baconskivorna tills de är gyllenbruna och knapriga.
Steg 3
Servera soppan med baconskivor, popcorn, persilja, dill och jalapenopeppar.
Recept-ID: 1041
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer