

Rostad blomkål
Total tid
30 Min.
15 Min.
Tid för förberedelse
15 Min.
Tillagningstid
Snabb, intensiv, läcker: Detta kryddiga ugnsbakade blomkålsrecept kräver väldigt lite arbete men är väldigt roligt att göra.
Näringsinnehåll (per portion):
617 kJ
/
148 kcal
12,5 g
Fett
4 g
Protein
4,2 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Tvätta och torka hela blomkålen. Ta bort alla blad utom några få späda.
Steg 2
Marinera blomkålen i en skål med rapsolja, vitlök, spiskummin, paprika, lönnsirap, cayennepeppar och Kikkoman sojasås.
Steg 3
Lägg blomkålen på en bakplåtspappersklädd plåt och rosta i 180 °C i ca. 15 minuter.
Recept-ID: 1066
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer