Rostad blomkål
Total tid30 Min.
15 Min.Tid för förberedelse
15 Min.Tillagningstid
Snabb, intensiv, läcker: Detta kryddiga ugnsbakade blomkålsrecept kräver väldigt lite arbete men är väldigt roligt att göra.
Näringsinnehåll (per portion):617 kJ / 148 kcal
12,5 gFett
4 gProtein
4,2 gKolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Tvätta och torka hela blomkålen. Ta bort alla blad utom några få späda.
Steg 2
Marinera blomkålen i en skål med rapsolja, vitlök, spiskummin, paprika, lönnsirap, cayennepeppar och Kikkoman sojasås.
Steg 3
Lägg blomkålen på en bakplåtspappersklädd plåt och rosta i 180 °C i ca. 15 minuter.
Recept-ID: 1066
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer