

Majs, feta & bärsallad
Kombinationen av grillad majs, frukt och färska örter gör detta till en idealisk sidorätt till grillat kött eller fisk.
Ingredienser
Dressing:
Förberedelse
Steg 1
För att göra dressingen – häll Kikkoman sojasås i en skål, tillsätt honung, olivolja och citronjuice och blanda noggrant. Du kan lägga till lite tabascosås i dressingen om du vill.
Steg 2
Ringla Kikkoman sojasås och olivolja över majsen. Slå in i aluminiumfolie och lägg den på en grill eller på ugnsgallret i ugnen. Tillaga i cirka 30 minuter, vänd då och då. Efter tillagning, använd en kniv för att ta bort majsen från kolven.
Steg 3
Skär avokadon i stora tärningar.
Steg 4
Skär gurkan i fjärdedelar och skiva den sedan.
Steg 5
Skär löken i tunna halvmånar.
Steg 6
Lägg sköljd spenat i en stor skål. Tillsätt majs, frukt, avokado, gurka och de färska kryddorna. Blanda försiktigt alla ingredienser. Lägg upp på tallrikar, tillsätt fetaost och strö över den förberedda dressingen.
Recept-ID: 1124
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer