Laxtartar

Total tid 45 Min.
30 Min. Tid för marinering
15 Min. Tid för förberedelse

Ingredienser

4 Portioner
150 g
färsk lax (som varit fryst)
 ½ 
päron
2 
schalottenlökar
2 
kvistar färsk koriander eller persilja
50 g
färskost, t.ex. philadelphiaost
20 
blinier/boveteplättar
30 g
röd kaviar (av chumlax)
2 
kvistar körvel
Näringsinnehåll (per portion): 536 kJ  /  128 kcal
4,5 g Fett
6 g Protein
15,9 g Kolhydrater

Förberedelse

Skiva laxfilén tunt och krydda med Kikkoman sojasås. Låt stå kallt i ca 30 minuter. Finhacka päronet, schalottenlökarna och koriandern samt de kryddade laxfiléerna och blanda ihop. Bred färskost på boveteplättarna och klicka laxtartaren ovanpå. Garnera med den röda kaviaren och körveln. Stänk över ett par droppar naturligt bryggd sojasås strax före serveringen.

Recept-ID: 424

Recept som PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Skiva laxfilén tunt och krydda med Kikkoman sojasås. Låt stå kallt i ca 30 minuter. Finhacka päronet, schalottenlökarna och koriandern samt de kryddade laxfiléerna och blanda ihop. Bred färskost på boveteplättarna och klicka laxtartaren ovanpå. Garnera med den röda kaviaren och körveln. Stänk över ett par droppar naturligt bryggd sojasås strax före serveringen.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.