Laxtartar
Total tid
45 Min.
30 Min.
Tid för marinering
15 Min.
Tid för förberedelse
Näringsinnehåll (per portion):
536 kJ
/
128 kcal
4,5 g
Fett
6 g
Protein
15,9 g
Kolhydrater
Förberedelse
Skiva laxfilén tunt och krydda med Kikkoman sojasås. Låt stå kallt i ca 30 minuter. Finhacka päronet, schalottenlökarna och koriandern samt de kryddade laxfiléerna och blanda ihop. Bred färskost på boveteplättarna och klicka laxtartaren ovanpå. Garnera med den röda kaviaren och körveln. Stänk över ett par droppar naturligt bryggd sojasås strax före serveringen.
Recept-ID: 424
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer