

Lätt honungsglaserad skinka
Total tid70 Min.
10 Min.Tid för förberedelse
60 Min.Tillagningstid
Kryddig och doftande - det här är en riktig drömkombo. Denna honungsglaserade skinka med sin sötsmakiga marinad är också otroligt lätt att tillaga.
Näringsinnehåll (per portion):1873 kJ / 448 kcal
21,2 gFett
35,8 gProtein
30,4 gKolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Värm ugnen till 165 °C.
Steg 2
Skåra skinnet på skinkan i ett diamantmönster och lägg den i en ugnsform. Sätt in kryddnejlika i den skårade skinkan.
Steg 3
Smält smöret och blanda detta med honung och Kikkoman sojasås.
Steg 4
Grädda skinkan i ugnsformen i ca. 35 minuter, applicera marinaden igen ett par gånger.
Steg 5
Höj sedan ungsvärmen till 200 °C så att skinkan får lite mer färg.
Recept-ID: 1069
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer