Knapriga vårrullar med skaldjursfyllning
Ingredienser
Till dippsåsen:
Förberedelse
Steg 1
Finhacka vitlöken, ingefäran och vitkålen mycket fint. Salta och pressa ut överflödigt vatten med hjälp av en bomullsduk. Mal kycklingbröstet i köttkvarn med 4 mm hålskiva och blanda väl med vitkålsblandningen.
Steg 2
Dra av skinnet från bläckfisken, skölj, rensa och grovhacka räkorna och laxen. Blanda fisk- och skaldjuren i en skål med Kikkoman Naturligt bryggd sojasås.
Steg 3
Marinera det hela i kylskåpet i minst 10–15 minuter. Blanda sedan fisk- och skaldjuren med kycklingen och vitkålsblandningen.
Steg 4
Lägg en sked fyllning längs med varje gyozaplatta och forma till en sluten cylinder. Rullen håller bättre om degkanterna fuktas med vatten innan de rullas.
Steg 5
Fritera rullarna knapriga och guldbruna i oljeblandningen i en panna. Serveras varma med dippsåsen och en valfri krispig sallad.
Recept-ID: 447
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer