

Kimchi med Gurka
Total tid
40 Min.
15 Min. Tid för förberedelse
25 Min. Tid för marinering
Näringsinnehåll (per portion):158 kJ / 38 kcal
1,3 gFett
1,4 gProtein
4,3 gKolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Tvätta gurkan och skär i små bitar.
Steg 2
Gnid in med salt och låt stå i ca 10 minuter.
Steg 3
Tvätta gurkbitarna för att få bort saltet och krama ur gurkan lätt.
Steg 4
Blanda gurkbitarna med Kikkoman kryddig Chilisås för Kimchi, socker och sesamfrön (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Ringla över lite sesamolja eller olivolja om så önskas och servera gurkkimchin.
Steg 5
Marinerad gurkkimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar
Recept-ID: 1021
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer