Kimchi med Gurka
Total tid
40 Min.
15 Min.
Tid för förberedelse
25 Min.
Tid för marinering
Näringsinnehåll (per portion):
158 kJ
/
38 kcal
1,3 g
Fett
1,4 g
Protein
4,3 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Tvätta gurkan och skär i små bitar.
Steg 2
Gnid in med salt och låt stå i ca 10 minuter.
Steg 3
Tvätta gurkbitarna för att få bort saltet och krama ur gurkan lätt.
Steg 4
Blanda gurkbitarna med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, socker och sesamfrön (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Ringla över lite sesamolja eller olivolja om så önskas och servera gurkkimchin.
Steg 5
Marinerad gurkkimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar
Recept-ID: 1021
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer