Choklad-sojasås-konfekt
Total tid
140 Min.
140 Min.
Tid för förberedelse
Näringsinnehåll (per portion):
209 kJ
/
49 kcal
3,3 g
Fett
0,6 g
Protein
4,3 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Grovhacka chokladen och låt den smälta i varmt vattenbad. Rör ned grädden och sojasåsen. Häll chokladblandningen i en form (ca 10 x 10 cm) med folie, täck över och ställ kalt i kylskåpet i minst 2 timmar.
Steg 2
Ta ut chokladblandningen ur formen, skär i ca 2 x 2 cm stora tärningar, strö över kakaopulver runtom och servera tillsammans med färska bär efter tycke och smak garnerade med myntablad.
Recept-ID: 213
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer