Choklad-sojasås-konfekt

Total tid 140 Min.
140 Min. Tid för förberedelse

Ingredienser

20 Portioner
140 g
mörk choklad
60 ml
grädde
2 ½ msk
kakaopulver
Näringsinnehåll (per portion): 209 kJ  /  49 kcal
3,3 g Fett
0,6 g Protein
4,3 g Kolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Grovhacka chokladen och låt den smälta i varmt vattenbad. Rör ned grädden och sojasåsen. Häll chokladblandningen i en form (ca 10 x 10 cm) med folie, täck över och ställ kalt i kylskåpet i minst 2 timmar.

Steg 2

Ta ut chokladblandningen ur formen, skär i ca 2 x 2 cm stora tärningar, strö över kakaopulver runtom och servera tillsammans med färska bär efter tycke och smak garnerade med myntablad.

Recept-ID: 213

Recept som PDF

ladda ner PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Grovhacka chokladen och låt den smälta i varmt vattenbad. Rör ned grädden och sojasåsen. Häll chokladblandningen i en form (ca 10 x 10 cm) med folie, täck över och ställ kalt i kylskåpet i minst 2 timmar.

Ta ut chokladblandningen ur formen, skär i ca 2 x 2 cm stora tärningar, strö över kakaopulver runtom och servera tillsammans med färska bär efter tycke och smak garnerade med myntablad.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.