Braxfiléer med ponzusås
Förberedelse
Steg 1
Skiva fänkålen i mycket tunna skivor och ställ undan. Skala och hyvla moroten, hacka alla örterna, skala och tärna lökarna. Häll Ponzu Citrus Sojasås i en salladsskål, tillsätt sedan olivoljan och gör till krämig konsistens. Tillsätt örterna och blanda runt.
Steg 2
Hetta upp Ponzu Citrus Sojasåsen i en stor stekpanna och stek braxfiléerna 2 minuter på båda sidorna på medelhög värme. Strö över dill och dra undan pannan från plattan. Lägg upp braxfiléerna, peppra och droppa över resten av stekskyn. Lägg quinoan i en skål, rör om och garnera med örterna och ett par fänkålsstrimlor.
Recept-ID: 196
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer