Braxfiléer med ponzusås

Total tid 20 Min.
20 Min. Tid för förberedelse

Ingredienser

4 Portioner
4 
braxfliléer
4 
kvistar färsk dill

Tillbehör:

200 g
kokt quinoa
4 
små vitlökar
 ½ knippe
gräslök
 ½ knippe
färsk persilja
4 
kvistar färsk dill
1 
morot
1 
citron
1 
fänkålsknöl
2 msk
olivolja
Näringsinnehåll (per portion): 1330 kJ  /  318 kcal

Förberedelse

Steg 1

Skiva fänkålen i mycket tunna skivor och ställ undan. Skala och hyvla moroten, hacka alla örterna, skala och tärna lökarna. Häll Ponzu Citrus Sojasås i en salladsskål, tillsätt sedan olivoljan och gör till krämig konsistens. Tillsätt örterna och blanda runt.

Steg 2

Hetta upp Ponzu Citrus Sojasåsen i en stor stekpanna och stek braxfiléerna 2 minuter på båda sidorna på medelhög värme. Strö över dill och dra undan pannan från plattan. Lägg upp braxfiléerna, peppra och droppa över resten av stekskyn. Lägg quinoan i en skål, rör om och garnera med örterna och ett par fänkålsstrimlor.

Recept-ID: 196

Recept som PDF

ladda ner PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Skiva fänkålen i mycket tunna skivor och ställ undan. Skala och hyvla moroten, hacka alla örterna, skala och tärna lökarna. Häll Ponzu Citrus Sojasås i en salladsskål, tillsätt sedan olivoljan och gör till krämig konsistens. Tillsätt örterna och blanda runt.

Hetta upp Ponzu Citrus Sojasåsen i en stor stekpanna och stek braxfiléerna 2 minuter på båda sidorna på medelhög värme. Strö över dill och dra undan pannan från plattan. Lägg upp braxfiléerna, peppra och droppa över resten av stekskyn. Lägg quinoan i en skål, rör om och garnera med örterna och ett par fänkålsstrimlor.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.