

Braxfiléer med ponzusås
Förberedelse
Steg 1
Skiva fänkålen i mycket tunna skivor och ställ undan. Skala och hyvla moroten, hacka alla örterna, skala och tärna lökarna. Häll Ponzu Citrus Sojasås i en salladsskål, tillsätt sedan olivoljan och gör till krämig konsistens. Tillsätt örterna och blanda runt.
Steg 2
Hetta upp Ponzu Citrus Sojasåsen i en stor stekpanna och stek braxfiléerna 2 minuter på båda sidorna på medelhög värme. Strö över dill och dra undan pannan från plattan. Lägg upp braxfiléerna, peppra och droppa över resten av stekskyn. Lägg quinoan i en skål, rör om och garnera med örterna och ett par fänkålsstrimlor.
Recept-ID: 196
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer





![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)












