Asiatiskt nyårssallad
Förberedelse
Koka nudlarna al dente i rikligt med kokande vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj, ansa och strimla sockerärtorna fint. Dela paprikorna och chilin på längden i två delar. Ansa och skölj halvorna. Strimla paprikorna och tärna chilin fint.
Ansa och strimla vitkålen mycket fint. Rör ihop olja, sojasås, vinäger och koriander och smaka av med peppar, ingefära och honung.
Blanda nudlar, sockerärtor, paprika, chili samt vitkål med dressingen, låt dra en liten stund och servera.
Tips
Om du tillsätter soja till kokvattnet för nudlarna får de lite extra sting redan medan de kokar. Om du vill göra vitkålen lite mer lättsmält kan du förvälla de skurna vitkålsstrimlorna i kokande vatten.
Recept-ID: 384
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer