Ramen med Teriyaki och anka
Denna sofistikerade ramen i asiatisk stil med teriyaki och ankbröstfilé är faktiskt väldigt enkel att göra.
Förberedelse
Steg 1
Stek ankbröstet med den hackade ingefäran i den uppvärmda sesamoljan 3-5 minuter på varje sida, ta sedan upp ankbröstet, pensla med teriyakimarinad och tillaga i den förvärmda ugnen på 200°C i 15-20 minuter.
Steg 2
Koka haricots verts i kokande vatten i ca 10 minuter. Förbered nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Steg 3
Låt ca. 540 ml vatten koka upp i en kastrull, blanda med Ramen Soup Base och dela i 2 skålar.
Steg 4
Tillsätt de kokta nudlarna. Skiva ankbröstet, arrangera haricots verts och groddarna ovanpå. Smaklig måltid!
Tips
För en vegetarisk variant, byt ut ankbröstet mot tofu.
Recept-ID: 1105
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer