

Poké bowl med knaprig kyckling
Förberedelse
Steg 1
Koka riset färdigt enligt anvisningarna på förpackningen. Låt svalna en aning och fördela sedan i 4 skålar.
Steg 2

Klyfta löken. Låt vattnet, vinägern och sockret koka upp och låt lökklyftorna småkoka i vätskan i en minut. Stäng av värmen och låt lökklyftorna dra i minst 15 minuter i kokvätskan.
Steg 3

Banka ut kycklingfiléerna till ca 1 cm jämntjocka skivor. Pudra kycklingfiléerna med mjöl runtom och krydda med salt, peppar och currypulver. Vänd kycklingfiléerna i det uppvispade ägget och sedan i ströbrödet. Stek kycklingen i olja i ca 5 minuter på båda sidorna, låt överflödigt fett rinna av på kökspapper och skiva sedan kycklingen.
Steg 4

Förväll edamamebönorna i 1 minut. Finskiva spetskålen och blanda med Kikkoman Sås för Poke Bowls. Skiva avokadorna.
Steg 5

Arrangera spetskålen, avokadorna, edamamebönorna, den inlagda löken och kycklingskivorna på riset. Servera Kikkoman Sås för Poke Bowls och limefruktklyftor separat som tillbehör.
Recept-ID: 110
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer






![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)












