Broccoli- och blomkålssallad
Denna krispiga sallad är ett utmärkt tillägg till grillrätter men också utmärkt som förrätt eller ett lätt mellanmål.
Förberedelse
Steg 1
Dela broccolin och blomkålen i små buketter och blanchera i saltat kokande vatten. Kyl sedan snabbt i isvatten för att stoppa tillagningsprocessen. Lägg grönsakerna i en stor skål.
Steg 2
Skär löken i tunna skivor och moroten i stavar. Lägg i skålen med grönsakerna. Blanda noggrant.
Steg 3
Blanda Kikkoman sojasås, majonnäs, honung, citronsaften och rivet citronskal i en separat skål.
Steg 4
Blanda försiktigt ihop dressingen med salladen.
Steg 5
Garnera salladen med de rostade pumpafröna, hackad gräslök och sesamfrön.
Recept-ID: 1127
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer