Krämig citronpasta med öring
Ett enkelt recept på fiskpasta som kombinerar ponzumarinerad öring i en delikat citrongräddsås med tagliatelle.
Förberedelse
Steg 1
Skär fisken i tjocka tärningar och lägg i en skål. Tillsätt 3 msk Kikkoman Ponzu citron, blanda. Låt stå i kylen i 40 minuter.
Steg 2
Efter denna tid kokar du pastan al dente i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Steg 3
Under tiden, värm olivoljan i en panna och lägg i de marinerade fiskbitarna. Stek kort på båda sidor. Tillsätt grädden och 1 msk Kikkoman Ponzu citron. Krydda med peppar efter smak. Tillsätt ca 40-60 ml vatten från pastakastrullen. Koka i några minuter (tills såsen är något reducerad).
Steg 4
Överför den kokta och avrunna pastan till pannan och värm tillsammans i 2 minuter.
Steg 5
Lägg upp på tallrikar och dekorera med färsk timjan.
Recept-ID: 1146
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer