Kall peppar- och tomatsoppa med chili och mynta
Total tid
8 Min.
8 Min.
Tid för förberedelse
Det här somriga soppreceptet får sin livfulla färg från färsk gul paprika och tomater. Väldigt snabbt och enkelt att göra. Servera kall som förrätt eller huvudrätt, strö över chili för lite extra sting. Passar för veganer.
Näringsinnehåll (per portion):
1817 kJ
/
434 kcal
32 g
Fett
10 g
Protein
23 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Mixa tvättade grönsaker med olivolja, vatten och örter. Använd en mixer eller stavmixer.
Steg 2
Smaka av med Kikkoman Ponzu citronsås och peppar.
Steg 3
Servera garnerat med hackad chili, mynta och solrosfrön.
Recept-ID: 1140
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer