Kall gurk- & avokadosoppa med Gremolata
Total tid
12 Min.
12 Min.
Tid för förberedelse
Detta uppfriskande sopprecept med grönsaker och Kefir serveras kallt med en gremolata som topping. Underbart en varm sommardag. Passande för vegetarianer.
Näringsinnehåll (per portion):
2143 kJ
/
512 kcal
40 g
Fett
13 g
Protein
23 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Finhacka vitlök och persilja till gremolatan.
Steg 2
Blanda dem med olivolja, citronskal och peppar. Ställ in i kylen.
Steg 3
Skär de tvättade grönsakerna i mindre bitar. Hacka örterna.
Steg 4
Blanda örter, grönsaker och olivolja med kefir.
Steg 5
Smaksätt med Kikkoman Ponzu Citronsås och limejuice.
Steg 6
Servera med tunt skivad rödlök och gremolata.
Recept-ID: 1139
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer