Kimchi
Total tid
620 Min.
20 Min.
Tid för förberedelse
600 Min.
Tid för marinering
Näringsinnehåll (per portion):
214 kJ
/
51 kcal
0,3 g
Fett
3,4 g
Protein
2,5 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Tvätta salladskål och skär den i lagom stora bitar.
Steg 2
Lägg salladskålen i en skål beströdd med salt.
Steg 3
Täck skålen, väg ner kålen och ställ in i kylen i 2-3 timmar.
Steg 4
Pressa ur salladskålen väl.
Steg 5
Blanda med Kikkoman Kimchi chilisås, (eller lägg allt i en fryspåse) marinera över natten i kylen och servera.
Steg 6
Marinerad kålkimchi kan förvaras i kylen i ca 1 vecka till 10 dagar.
Recept-ID: 1019
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer