DET KRYDDIGA VALET
Kimchi är den klassiska grönsaksrätten från Korea. De fermenterade grönsakerna ger en helt unik smak som är salt, kryddig och ger något alldeles extra. Ett perfekt tillbehör till många måltider.
De intensiva smakerna av Kikkoman kryddig chilisås för Kimchi förvandlar enkelt ris till en delikatess, ger dressingarna en pikant kick eller tillsätter det där extra till grytor. Det är också ett bra tillbehör till stekt mat eller nudlar. Du kan enkelt förvandla en klassisk majonnäs till en kryddig smakupplevelse.
Kikkoman Kimchi chilisås är en fröjd inte bara för finsmakare av det asiatiska köket utan också för dem som älskar lite mer kryddiga smaker.
Såhär gör du snabbt din egen kimchi: finhacka 1 kg grönsaker, t.ex. salladskål, rör ner 150 gram Kikkoman kryddig chilisås för Kimchi och låt marinera. Färdigt!
-
Vatten, vitlökpuré (vitlök, salt, solrosolja), glukossirap, salt, äpplejuicekoncentrat, apelsinjuicekoncentrat, smakförstärkare (mononatriumglutamat, dinatrium-5’-ribonukleotider), chili (chilipulver, chilikross)(2%), fisksås (sardell (fisk), salt, socker), modifierad stärkelse, etylalkohol, färgämnen (sockerkulör, paprika extrakt), hydrolyserat soijaprotein, ättika, pulver av torkad och rökt bonit (fisk), glutenfri sojasås (vatten, sojabönor, salt, ättika), jästextrakt, ingefära pulver, tångpulver (Ascophyllum nodosum), förtjockningsmedel (xantangummi).
-
per 100 g
Energi 393 kJ / 93 kcal Fett 1,2 g Varav mättat fett 0,3 g Kolhydrater 12 g Varav sockerarter 12 g Protein 4,3 g Salt 12,8 g