

Kimchi
Total tid
10 tim. 20 Min.
20 Min. Tid för förberedelse
10 tim. Tid för marinering
Näringsinnehåll (per portion):214 kJ / 51 kcal
0,3 gFett
3,4 gProtein
2,5 gKolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Tvätta salladskål och skär den i lagom stora bitar.
Steg 2
Lägg salladskålen i en skål beströdd med salt.
Steg 3
Täck skålen, väg ner kålen och ställ in i kylen i 2-3 timmar.
Steg 4
Pressa ur salladskålen väl.
Steg 5
Blanda med Kikkoman Kimchi chilisås, (eller lägg allt i en fryspåse) marinera över natten i kylen och servera.
Steg 6
Marinerad kålkimchi kan förvaras i kylen i ca 1 vecka till 10 dagar.
Recept-ID: 1019
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer