Kimchi
Kimchi

Kimchi

4,1 12 Betyg
Total tid 10 tim. 20 Min.
20 Min. Tid för förberedelse
10 tim. Tid för marinering

Ingredienser

2 Portioner
 ½ 
salladskål (ca 500 g)
1 tsk
salt
Näringsinnehåll (per portion):214 kJ / 51 kcal
0,3 gFett
3,4 gProtein
2,5 gKolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Tvätta salladskål och skär den i lagom stora bitar.

Steg 2

Lägg salladskålen i en skål beströdd med salt. 

Steg 3

Täck skålen, väg ner kålen och ställ in i kylen i 2-3 timmar.

Steg 4

Pressa ur salladskålen väl.

Steg 5

Blanda med Kikkoman Kimchi chilisås, (eller lägg allt i en fryspåse) marinera över natten i kylen och servera.

Steg 6

Marinerad kålkimchi kan förvaras i kylen i ca 1 vecka till 10 dagar.

Recept-ID: 1019

Recept som PDF

ladda ner PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Steg-för-steg-matlagning på ett enkelt sätt! Klicka för att börja nu

Tvätta salladskål och skär den i lagom stora bitar.

Lägg salladskålen i en skål beströdd med salt. 

Täck skålen, väg ner kålen och ställ in i kylen i 2-3 timmar.

Pressa ur salladskålen väl.

Blanda med Kikkoman Kimchi chilisås, (eller lägg allt i en fryspåse) marinera över natten i kylen och servera.

Marinerad kålkimchi kan förvaras i kylen i ca 1 vecka till 10 dagar.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02
03
04
05
06

Missa aldrig något!

Spännande information, läckra recept och fina tävlingar

Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.