Grönsaker med Ponzumajonäs
Ponzukryddad majonnäs är ett utmärkt till grillade grönsaker, men också perfekt för sallader eller smörgåsar. I det här receptet kan du använda vilka grönsaker som helst.
Förberedelse
Steg 1
Skär zucchinin och auberginen i skivor. Skär paprikan i stora bitar och potatisen i fjärdedelar. Skär löken i tjocka skivor.
Steg 2
Blanda olivolja med 2 pressade vitlöksklyftor i en liten skål. Tillsätt sojasås och blanda.
Steg 3
Lägg grönsaker i marinaden och ställ åt sidan i 15 minuter.
Steg 4
Häll Kikkoman Ponzu Citrussås i en stor skål. Tillsätt majonnäs, hackad rosmarin och pressad vitlök. Smaksätt med peppar och Kikkoman sojasås och blanda noga.
Steg 5
Grilla grönsakerna på en medelvarm förvärmd yta i cirka 7-10 minuter, vänd då och då för jämn tillagning. Potatisen kan behöva mer tid på grillen (15-20 minuter beroende på storleken på bitarna). Grilla tills de är mjuka.
Steg 6
Lägg de grillade grönsakerna på en tallrik.
Steg 7
Servera med Ponzumajonnäs.
Recept-ID: 1120
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer