Conchiglie-räkor och grönsaker med currygräddsås
Ingredienser
Förberedelse
Steg 1
Plocka av, skölj och klappa basilikabladen torra. Halvera paprikan, ansa kärnor och sidväggar och skölj paprikan. Skölj spetskålen och tärna den och paprikan i 2-3 cm stora tärningar. Skölj tomaterna.
Steg 2
Koka snäckpastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj och torka av räkorna. Hetta upp olivoljan, tillsätt räkorna och grönsakerna, fräs i 4-5 minuter, krydda lätt med salt och peppar, ta upp och håll varmt.
Steg 3
Tillsätt buljongen, grädden, sojasåsen, senapen och currypulvret till räkornas stekfett, koka upp och låt koka ihop lite.
Steg 4
Blanda grönsakerna, räkorna och snäckpastan med såsen, lägg upp på tallrikar, garnera med basilikan och servera.
Recept-ID: 131
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer