Snabba recept till sommaren

När det är riktigt varmt utomhus smakar det särskilt gott med lätta, fettsnåla rätter! Rätt kombination av sommarens ingredienser och fräsch smaksättning ger en perfekt energipuff när som helst på dagen. Dessa sommarrätter får mycket livlighet och fräschör av våra fruktigt lätta såser i Kikkoman Ponzu-serien såsom Ponzu Citrus Soyasås, Ponzu Apelsin Soyasås eller Ponzu Chili Soyasås. Med vår Naturligt bryggda sojasås får sommarrätterna en umamikick och med vår kraftiga Sås för Poke Bowls har du direkt den perfekte ledsagaren till din sommarbowl färdig till hands. Vi har här ställt samman ett par stjärnor i vårt sommarkök och visar hur du i en handvändning kan tillbereda läckra måltider under den varma årstiden. Låt dig inspireras!

Lätta lunchrecept för varje dag

För lunchrasten eller som mellanmål är sallader med skiftande ingredienser en all-time-favorit. Men även wraps och bowls med ris, avokado, lax eller ananas passar superfint till sommarens värme och är dessutom snabblagade. Prova själv:

Maträtter för sommarmiddagen

Nu startar sommaren med många aktiviteter utomhus, bad, cykling och mer. Efter en händelserik dag i solen är det naturligtvis ett måste med en sund och energirik måltid på kvällen. Från lätta kycklingrätter via fiskspecialiteter till vegetariska delikatesser: Här hittar du raffinerade recept som tar mindre än 30 minuter.

Sött för sommarbarn

Även om det är tryckande varmt på sommaren är vi ibland sugna på något sött, något uppfriskande fruktigt eller glass! Allt detta kan man sätta piff på med Kikkoman sojasåser. Låt dig övertygas av dessa recept: