Bli kreativ med våra nya sushivarianter!

12. Dezember 2023

Sushirullar är magiska: de låter oss experimentera med massor av smaskiga kombinationer - oavsett om du gillar det vegetariskt, med skaldjur, sött, kryddigt eller salt - möjligheterna är oändliga.

Låt oss presentera dig för våra senaste, snabbaste och enklaste sushivarianter. Självklart kryddade och förädlade med våra Kikkoman-såser. Sushinjutning när den är som bäst - det är enklare än du kanske tror!

Gör sushin grönare!

Vem har sagt att vegetarisk mat är tråkigt? Det finns massor av saftiga och läckra grönsaker som – i kombination – skapar de mest fantastiska smakupplevelser na samtidigt som de ger din kropp de näringsämnen den behöver för att du ska må bra. Prova olika kombinationer, rulla ihop dem till makis och unna dig själv, dina vänner och familj den roligaste grönsakstallriken någonsin!

Magisk Sesam

Vi vet alla hur gott sushi smakar när den doppas i vår naturligt bryggda sojasås. Men här kommer ett hett tips: innan du rullar ihop dina makis, ringla lite av vår sesamsås på riset och dina valda sushitillbehör. Alternativt kan du blanda jordnötssmör, vatten, sesamolja och vår Kikkoman naturligt bryggda sojasås för en riktigt smakrik sås. Bara några droppar gör stor skillnad i smak!

Fina Fisken

Sushi med fisk kommer alltid vara en klassiker. Men har du någonsin testat lägga till stekta fiskpinnar till din uramaki sushi? Kombinationen av den krispiga utsidan och mjukheten på insidan ger dina sushirullar en oväntat god twist.

Andra överraskande kombinationer för din sushi:

En äggande idé

Vi älskar alla våra omeletter med salt - men har du någonsin testat att tillsätta socker istället? Nej, vi skojar inte. Det är ett traditionellt japanskt sätt att förbereda Tamago-omelett för sushi. Så söta till din sushitallrik med vårt Tamago-recept!

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.