Bli kreativ med våra nya sushivarianter!
12. december 2023

Låt oss presentera dig för våra senaste, snabbaste och enklaste sushivarianter. Självklart kryddade och förädlade med våra Kikkoman-såser. Sushinjutning när den är som bäst - det är enklare än du kanske tror!
Gör sushin grönare!

Vem har sagt att vegetarisk mat är tråkigt? Det finns massor av saftiga och läckra grönsaker som – i kombination – skapar de mest fantastiska smakupplevelser na samtidigt som de ger din kropp de näringsämnen den behöver för att du ska må bra. Prova olika kombinationer, rulla ihop dem till makis och unna dig själv, dina vänner och familj den roligaste grönsakstallriken någonsin!
- Läckert näringsrikt: gröna bönor och morötter
- Fruktigt-saftigt: äpple och rödbetor
- Kryddigt och gott: selleri med ingefära
Magisk Sesam

Vi vet alla hur gott sushi smakar när den doppas i vår naturligt bryggda sojasås. Men här kommer ett hett tips: innan du rullar ihop dina makis, ringla lite av vår sesamsås på riset och dina valda sushitillbehör. Alternativt kan du blanda jordnötssmör, vatten, sesamolja och vår Kikkoman naturligt bryggda sojasås för en riktigt smakrik sås. Bara några droppar gör stor skillnad i smak!
Fina Fisken
Sushi med fisk kommer alltid vara en klassiker. Men har du någonsin testat lägga till stekta fiskpinnar till din uramaki sushi? Kombinationen av den krispiga utsidan och mjukheten på insidan ger dina sushirullar en oväntat god twist.
Andra överraskande kombinationer för din sushi:
- Mjuk Uramaki: Rökt lax och avokado
- Salt Maki: sardiner och basilika
En äggande idé
Vi älskar alla våra omeletter med salt - men har du någonsin testat att tillsätta socker istället? Nej, vi skojar inte. Det är ett traditionellt japanskt sätt att förbereda Tamago-omelett för sushi. Så söta till din sushitallrik med vårt Tamago-recept!