Testa våra „Japas“ - Tapas på japanskt vis
04. oktober 2023
![[Translate to Schwedisch:] [Translate to Schwedisch:]](https://www.kikkoman.se/fileadmin/_processed_/9/1/csm_japas_header_17387452d4.webp)
Små, läckra kreationer
Tonfisk, sparris eller ankbröst – grundförutsättningen för läckra Japas är bra ingredienser. Dessa används för att skapa delikata smakupplevelser i passande format för munnen. Japas överraskar genom att tolka välbekanta smaker på nya sätt: musslor i vin-sojasås, japanska vitkålspuffar med sidfläsk eller minipannkakor med räkor. Oavsett om de är grillade, stekta eller ugnsbakade så täcker Japas in hela vidden av tillberedningstekniker och bjuder in till att experimentera.
Förfinade med sojasås
Fermenterade livsmedel som sojasås får inte saknas i det japanska köket. De har en positiv effekt på matsmältningssystemet. Naturligt bryggd sojasås berikar varje rätt med sin arom av Umami. Det gör att man kan minska användningen av koksalt till ett minimum. Vi hoppas att du blir inspirerad av våra recept på Japas, att du lagar några av dem och kanske till och med skapar några egna Japas.
Ladda ned!
Ladda ned våra broschyrer om japas här: