

Kumquat Sour
Bittersöt och syrlig, Kumquat Sour framkallar en bild av en skarp höstpromenad bland fallande löv och varma, gyllene toner.
Förberedelse
Steg 1

2 cocktailshakers – 1 muddlare – 100 ml vodka – 40 ml citronsaft – 40 ml sirap – 2 skvätt Kikkoman Ponzu - en Blandning av Sojasås, ättika och citron – 8 kumquats – 16 isbitar (ca 20 g per kub)
Detta recept är för 2 drinkar. Dela alla ingredienser (exklusive isbitarna) lika mellan dina två cocktailshakers.
Blanda ingredienserna i varje shaker för att frigöra kumquatjuicen. Fyll varje shaker med isbitar och skaka kraftigt.
Steg 2

2 st silar – 2 barsilar – 2 snygga champagne- eller Martiniglas – 8 skiva skivor kumquat
Sila blandningen dubbelt från varje shaker i snygga glas med hjälp av silarna för att fånga upp eventuella klumpar.
Garnera varje drink med 4 skivor kumquat.
Tips:
Vänligen drick ansvarsfullt – överdriven alkohol kan skada din hälsa.
Recept-ID: 1431
Recept som PDF
ladda ner PDFTack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer