
Socker, vatten, glutenfri sojasås (vatten, sojabönor, salt, ättika), salt, modifierad stärkelse, karamelliserad sockersirap, etylalkohol, melass, förtjockningsmedel (xantangummi), jästextrakt, tångpulver (Ascophyllum nodosum).
Varför denna sås?
- Smak: salt, söt
- Konsistens: mycket trögflytande
Kikkoman Glutenfri Sushisås är avgörande för kök som vill få till den perfekta smaken och presentationen av sina rätter. Dess salt-söta smak och glansiga finish gör den till ett utmärkt val för mer än bara sushi.en över i när du lagar god mat! Med sin söta, goda smak, fylliga sojasåsarom och glänsande utseende ger den en aptitretande touch till din mat. Nu i ny praktisk flaska för enkel garnering och dekoration.
Söt, salt och perfekt balanserad – det är kärnan i Kikkoman Glutenfri Sushisås. Med sin milda sojasmak och glansiga finish garanterar den autentiska resultat i alla rätter.
Kikkoman Glutenfri Sushisås öppnar upp för oändliga möjligheter för matproffs. Utöver sushi ger den hamburgare, pizza och pasta en speciell touch. Den är också utmärkt som marinad eller för att lägga till som en avslutande glasyr för en oemotståndlig glans.