
Sugar, Water, Soy Sauce (Water, Soybeans, Wheat, Salt), Caramelised sugar syrup, Salt, Modified starch, Ethyl alcohol, Molasses, Yeast extract, Spirit vinegar, Thickener: Xanthan gum, Seaweed (Ascophyllum nodosum) powder.
Соя, глютен
Varför denna sås?
- Smak: smakfull, söt
Konsistens: mycket trögflytande
För restauranger som specialiserar sig på äkta japansk mat är Kikkoman Unagi Sauce det perfekta valet. Ursprungligen utvecklad för rätter med ål, men den gör även underverk med många andra livsmedel.
Dess smak påminner om Kikkoman sojasås - en av ingredienserna i vår unagi-sås. Den sticker ut med sin distinkta sötma och smidiga, tjocka konsistens som förhöjer smaken och utseendet på alla rätter.
Passar bäst till japanska rätter som sushi, sashimi och ålbaserade rätter. Kikkoman Unagi Sauce fungerar också utmärkt som äggkrydda. Kreativa kockar kommer säkerligen att hitta ännu fler användningsområden för den mångsidiga såsen.