Visste du att sojasåsens historia går tillbaka flera århundraden? Läs mer här.
Klicka här för att få veta skillnaden mellan japansk och kinesisk sojasås och mellan naturligt bryggd och kemiskt tillverkad sojasås.
Upptäck de unika egenskaperna hos Kikkoman Naturligt bryggd sojasås och bestäm dig för den rätta smaksättaren!
Vill du veta hur Kikkoman sojasås framställs? Här får du veta allt om vår produktion.
Vår naturligt bryggda sojasås är fri från konstgjorda tillsatser och smakförstärkare – och har ändå fyllig smak och mycket umami! Kikkoman – det naturliga!
De fyra omsorgsfullt utvalda ingredienserna sojabönor, vatten, vete och salt, som Kikkoman sojasås framställs av, är helt naturliga och garanterat GMO-fria!
Byt ut salt i matlagningen mot sojasås – så enkelt kan du reducera salthalten i maten. Här får du veta hur sojasås kan bidra till en saltfattig kost.
I Kikkomans bordsflaska presenterar sig vår högvärdiga sojasås allra bäst. Här får du veta mer om vår bordsflaska.
Ursprungligen grundades Kikkoman i Noda, Japan. På 1970-talet började försäljning och produktion runtom i världen. Här får du veta mer om Kikkomans framgångsrika historia!
Upplev skillnaden mellan Kikkoman Naturligt bryggd sojasås och andra sojasåser. Helt enkelt: titta, lukta, känn och smaka!
Vi visar dig vilken information du finner på etiketten och vad du ska vara uppmärksam på när du väljer en sojasås.
Här kan du lära dig hur mycket sojasås du behöver till vilken maträtt! Det är lättare än du tror.
Här hittar du nyttig information om hur lång hållbarhet Kikkomans sojasåser har och hur de bäst förvaras så att den unika smaken bevaras så länge som möjligt!
Vill du upptäcka den snabbaste vägen till nya matlagningsidéer?
Klicka här och teckna Kikkoman receptprenumeration för gratis recept varje vecka.
Teckna vår receptprenumeration! Du får ett utsökt recept till din e-postadress varje vecka.
Lycka till i köket!
För mer information om innehåll, prenumeration och uppsägning, besök vår sida om integritetspolicy.