Kikkoman kvalitet
Kikkoman kvalitet
Egenskaper hos Kikkoman sojasås

Upptäck de unika egenskaperna hos Kikkoman Naturligt bryggd sojasås och bestäm dig för den rätta smaksättaren!

Kikkoman kvalitet
Bryggningsprocess

Vill du veta hur Kikkoman sojasås framställs? Här får du veta allt om vår produktion.

Kikkoman kvalitet
Naturliga ingredienser

Vår naturligt bryggda sojasås är fri från konstgjorda tillsatser och smakförstärkare – och har ändå fyllig smak och mycket umami! Kikkoman – det naturliga!

Kikkoman kvalitet
Garanterat GMO-fritt

De fyra omsorgsfullt utvalda ingredienserna sojabönor, vatten, vete och salt, som Kikkoman sojasås framställs av, är helt naturliga och garanterat GMO-fria!

Kikkoman kvalitet
Sojasås i stället för salt

Byt ut salt i matlagningen mot sojasås – så enkelt kan du reducera salthalten i maten. Här får du veta hur sojasås kan bidra till en saltfattig kost.

Kikkoman kvalitet
Kikkomans designade bordsflaska

I Kikkomans bordsflaska presenterar sig vår högvärdiga sojasås allra bäst. Här får du veta mer om vår bordsflaska.

Kikkoman kvalitet
Kikkomans historia

Ursprungligen grundades Kikkoman i Noda, Japan. På 1970-talet började försäljning och produktion runtom i världen. Här får du veta mer om Kikkomans framgångsrika historia!

Kikkoman kvalitet
Testa med alla sinnen

Upplev skillnaden mellan Kikkoman Naturligt bryggd sojasås och andra sojasåser. Helt enkelt: titta, lukta, känn och smaka!

Kikkoman kvalitet
Kolla etiketten

Vi visar dig vilken information du finner på etiketten och vad du ska vara uppmärksam på när du väljer en sojasås.