

Kimchi lammspett i koreansk stil
Koreansk nationalskatt: den fermenterade kålkimchin tillverkas traditionellt i en process som tar flera dagar. Kikkoman erbjuder en genväg till det kryddiga himmelriket med sin Kikkoman Kimchi Chilisås, här med aromatiskt lamm, knapriga nötter och färska örter.
Ingredienser
Lamm:
Jordnötsmajonnäs:
Till servering:
Förberedelse
Lamm: Skär köttet i tunna strimlor och lägg i en marinad av Kikkoman Kimchi Chilisås, risvin, nötter, vitlök, sojapasta och limeskal. Krydda med peppar och låt marinera i minst 30 minuter. Trä köttet på spett och tillaga i ca 5 minuter på en väldigt varm grill precis innan servering.
Jordnötsmajonnäs: Blanda alla ingredienser väl.
Till servering: Strö spett med koriander och servera med limeklyftor och jordnötsmajonnäs.
Recept-ID: F1014
Recept som PDF
ladda ner PDFUpptäck mer