

Teriyaki woknudlar
Mycket mer än bara stekta nudlar: Dessa teriyaki woknudlar kommer garanterat att imponera på dina gäster med sin autentiska smak av Kikkoman Woksås - Teriyaki och färska grönsaker.
Ingredienser
Till woknudlarna:
Till servering:
Woknudlar med grönsaker ca. 450 g - Garnering ca. 17,5 g
Förberedelse
Steg 1
Koka broccolin i saltat vatten i 2 till 3 minuter. Skölj sedan snabbt i kallt vatten.
Steg 2
Koka nudlarna i 2 minuter och skölj kort.
Steg 3
Hetta upp oljan i en wok, stekpanna eller tiltpanna på medelvärme (tiltpanna ca 140 °C). Tillsätt vitlök, morötter och lök och fräs i 2 minuter under omrörning tills löken börjar få färg.
Steg 4
Tillsätt broccolin, röd paprika och babymajskolvar och stek i ytterligare 3 minuter tills grönsakerna är genomstekta men fortfarande fasta.
Steg 5
Tillsätt nudlarna och Kikkoman Woksås - Teriyaki och rör om på medelvärme i ca. 3 minuter tills allt är väl blandat.
Steg 6
Servera nudlarna med salladslöken, koriander, chilipeppar, lite Kikkoman Woksås - Teriyaki och två citronklyftor per portion.
Tip:
För extra värme, tillsätt lite Sriracha. Den här rätten är också god till fisk eller kött.
Recept-ID: F1061
Recept som PDF
ladda ner PDFUpptäck mer