

Lecho i koreansk stil
Den klassiska östeuropeiska huvudrätten, lecho, möter koreanska risnudlar. Den speciella touchen: rätten avrundas med Kikkoman Glutenfri sojasås. Inget gluten, men mycket smak.
Ingredienser
Till såsen:
Till nudlarna:
Dessutom:
Förberedelse
Steg 1
Skär kycklingbröstet i 2 x 2 cm bitar och stek i olja i en stor panna i ca. 2 minuter. Tillsätt lök, vitlök och morötter och fräs i ca. 2 minuter. Tillsätt paprika och svamp och stek i ytterligare 2 minuter. Tillsätt tomatpurén, silade tomater, Kikkoman Glutenfri sojasås, socker och peppar och låt sjuda i ca. 10 minuter.
Steg 2
Koka under tiden nudlarna i kokande saltat vatten i cirka 3 minuter och skölj dem sedan snabbt i kallt vatten.
Steg 3
Portionera nudlarna på tallrikarna, toppa med såsen och garnera med sesamfrön och koriander.
Tip:
Skölj nudlarna kort i kallt vatten efter tillagning och blanda i lite olja för att förhindra att de klibbar ihop under förvaring.
Recept-ID: F1038
Recept som PDF
ladda ner PDFUpptäck mer