Kyckling teriyaki wrap
Kyckling teriyaki wrap

Kyckling teriyaki wrap

Total tid 5 Min.
1 Min. Tid för förberedelse
4 Min. Tillagningstid
10 Min. väntetid

Den perfekta blandningen av teriyaki och fingermat. Dina gäster kommer att älska denna wrap med färska grönsaker och syrlig kyckling, inte minst tack vare den söta kryddigheten hos Kikkoman Woksås - Teriyaki.

Ingredienser

10 Portioner

För fyllningen:

1,2 kg
kycklingbröst, ca. 1 x 1 cm tjocka skivor
500 g
paprika (röd, gul, grön), tunt skivad
350 g
morötter, tunt skivade
500 g
sallad, tvättad och strimlad

Till tortillan:

10 
tortilla wraps (ø 24 cm, 65 g)
 ½ g
sesamfrön, svarta och vita
Allergener:
sojabönor, gluten, sesam, sulfiter
Totalvikt per portion:
315 g
Vikt per ingrediens:

Kött ca. 110 g - Röd paprika ca. 50 g - Morot ca. 35 g - Sallad ca. 50 g - Wrap ca. 65 g - Sås ca. 5 g

Förberedelse

Steg 1

Marinera kycklingstrimlorna i Kikkoman Woksås - Teriyaki i ca. 10 minuter. Hetta upp en stekpanna på medelhög värme. Lägg kycklingen i pannan och stek på alla sidor i 3-4 minuter.

Steg 2

Pensla varje tortillawrap med 5 ml Kikkoman Wok Sauce - Teriyaki och toppa med grönsakerna, salladen och kycklingen.

Steg 3

Rulla ihop tortillan hårt, skär i fjärdedelar och servera garnerad med sesamfröna.

Tip:

Att använda ett snyggt snöre eller ett spett hjälper till att hålla ihop dina wraps väldigt bra.

Recept-ID: F1064

Recept som PDF

ladda ner PDF

Har du några frågor om recepten eller våra produkter?

Vi är alltid glada att hjälpa till.

Kontakta oss nu

Ta kontakt med oss!

Har du frågor om våra produkter, och tillgängligheten, eller vill du bara veta mer om Kikkoman? Då är det bara att kontakta oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatoriskt

Läs och beakta vår integritetspolicy. Fler företagsuppgifter hittar du på sidan ”Om Webbplatsen”.