

Kyckling teriyaki wrap
Den perfekta blandningen av teriyaki och fingermat. Dina gäster kommer att älska denna wrap med färska grönsaker och syrlig kyckling, inte minst tack vare den söta kryddigheten hos Kikkoman Woksås - Teriyaki.
Kött ca. 110 g - Röd paprika ca. 50 g - Morot ca. 35 g - Sallad ca. 50 g - Wrap ca. 65 g - Sås ca. 5 g
Förberedelse
Steg 1
Marinera kycklingstrimlorna i Kikkoman Woksås - Teriyaki i ca. 10 minuter. Hetta upp en stekpanna på medelhög värme. Lägg kycklingen i pannan och stek på alla sidor i 3-4 minuter.
Steg 2
Pensla varje tortillawrap med 5 ml Kikkoman Wok Sauce - Teriyaki och toppa med grönsakerna, salladen och kycklingen.
Steg 3
Rulla ihop tortillan hårt, skär i fjärdedelar och servera garnerad med sesamfröna.
Tip:
Att använda ett snyggt snöre eller ett spett hjälper till att hålla ihop dina wraps väldigt bra.
Recept-ID: F1064
Recept som PDF
ladda ner PDFUpptäck mer