Fruktig Quesadilla med asiatisk anka
Fruktig Quesadilla med asiatisk anka

Fruktig Quesadilla med asiatisk anka

Total tid 25 Min.

Mexiko möter Asien i detta läckra fusionsrecept Istället för kyckling och ost, överraska dina gäster med en kryddig fyllning av anka, mango och ananas. Kikkoman Teriyaki Glaze ger en fyllig söt smak utan att sjuda i timmar.

Ingredienser

10 Portioner
700 g
vetetortilla

Fyllning:

2 kg
ankbröst
500 g
mango, tärnad
500 g
ananas, tärnad
3 tsk
five-spice pulver
100 ml
Shaoxing vin
400 g
schalottenlök
4 msk
färsk koriander, finhackad
100 ml
matolja

Förberedelse

Fyllning: Ta bort skinnet från ankbrösten och hacka köttet i en kvarn eller matberedare. Hacka schalottenlök och stek i matolja tills den är genomskinlig, tillsätt ankfärs och koka i 5 minuter. Tillsätt mango och ananas och avglasera med Shaoxing-vin. Tillsätt Kikkoman Teriyaki Glaze och five-spice pulver i pannan och reducera, vänd sedan ner koriander.
 
 Till servering: Lägg tortillas i pannan och lägg lite av fyllningen på ena halvan. Förslut till en halvmåneform och rosta tills den är gyllenbrun på båda sidor. Dela i hälften innan servering.

Recept-ID: F1011

Recept som PDF

ladda ner PDF

Har du några frågor om recepten eller våra produkter?

Vi är alltid glada att hjälpa till.

Kontakta oss nu

Ta kontakt med oss!

Har du frågor om våra produkter, och tillgängligheten, eller vill du bara veta mer om Kikkoman? Då är det bara att kontakta oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatoriskt

Läs och beakta vår integritetspolicy. Fler företagsuppgifter hittar du på sidan ”Om Webbplatsen”.