

Fruktig Quesadilla med asiatisk anka
Mexiko möter Asien i detta läckra fusionsrecept Istället för kyckling och ost, överraska dina gäster med en kryddig fyllning av anka, mango och ananas. Kikkoman Teriyaki Glaze ger en fyllig söt smak utan att sjuda i timmar.
Förberedelse
Fyllning: Ta bort skinnet från ankbrösten och hacka köttet i en kvarn eller matberedare. Hacka schalottenlök och stek i matolja tills den är genomskinlig, tillsätt ankfärs och koka i 5 minuter. Tillsätt mango och ananas och avglasera med Shaoxing-vin. Tillsätt Kikkoman Teriyaki Glaze och five-spice pulver i pannan och reducera, vänd sedan ner koriander.
Till servering: Lägg tortillas i pannan och lägg lite av fyllningen på ena halvan. Förslut till en halvmåneform och rosta tills den är gyllenbrun på båda sidor. Dela i hälften innan servering.
Recept-ID: F1011
Recept som PDF
ladda ner PDFUpptäck mer