
vatten, sojabönor, vete, salt.
Soja, Gluten
Varför denna sås?
- Smak: söt, salt, lätt syrlig, maltig
Konsistens: flytande
När det gäller mer komplexa smaker är speciella ingredienser avgörande. Och för umami finns det inget som kan ersätta det rena receptet på denna naturligt bryggda sojasås från Kikkoman. Den är ett måste i professionella kök.
Denna sojasås är också naturligt 100 % vegansk – bara en av anledningarna till att den är en så mångsidig allroundsås. Den frammanar komplexa lager av smaker: salt, sött, lätt syrligt och maltigt. Det som alltid sticker ut är dess fylliga, robusta bruna toner och dess vackert balanserade smak.
En mildare och mer budgetvänlig variant av vårt premiumsortiment av sojasåser. Med sin lättare profil är den exceptionellt mångsidig – perfekt för att förbättra japansk mat såväl som pasta, hamburgare, sallader och till och med desserter, utan att någonsin dominera smakerna.


















