Kikkoman Panko - krispigt ströbröd i japansk stil

Veganskt

Vetemjöl, rörsocker, jäst, salt.

Kikkoman Panko – krispigt skorpmjöl i japansk stil är en riktig allroundtalang i köket: Till matlagning, bakning, stekning eller fritering – Kikkoman Panko trollar fram en speciell krispighet till alla sorters maträtter och specialiteter från hela världen. ”Panko” består av de två japanska orden ”pan” (bröd) och ”ko” (mjöl) och framställs av ett speciellt vitt bröd. Brödet bakas utan brödkant, finmals och torkas. Resultat är pyttesmå flingor som är lättare och luftigare är vanligt ströbröd för panering. Fördelen är att Kikkoman Panko – krispigt skorpmjöl i japansk stil absorberar mindre olja och fett. Och därför smakar stekta, friterade och ugnsbakade maträtter lättare och krispigare.

Som högkvalitativ ersättning för vanligt ströbröd kan Kikkoman Panko – krispigt skorpmjöl i japansk stil användas till exempel som knaprig panering till japansk tonkatsu (stekta fläskkotletter), stekta schnitzlar av alla de slag eller panerade grönsaker. Men Kikkoman Panko binder även köttbullar, pannbiffar och köttfärslimpor, alla sorters fyllningar eller degar samt vegoburgare. Och en eller två matskedar Kikkoman Panko gör susen i soppor och såser för det gör dem särskilt krämiga. Då Kikkoman Panko – krispigt skorpmjöl i japansk stil inte innehåller några kryddor passar det även perfekt till söta efterrätter: En crumble, en smuldeg eller en tårtbotten får något visst, en alldeles speciell krispighet med Kikkoman Panko och en friterad dessert blir helt perfekt i ett frasigt deghölje med panko.

Denna Kikkoman produkt lämpar sig för vegansk kost.

Missa aldrig något!

Spännande information, läckra recept och fina tävlingar
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.