
Vetemjöl, rörsocker, jäst, salt.
varför denna produkt?
- Smak: neutral
- Konsistens: luftig, lätt, krispig
Kikkoman Panko är en riktig allroundare inom professionella kök. Det ger inte bara friterad mat en härligt krispig konsistens, utan kan också användas för att binda ihop ingredienserna i en mängd olika rätter.
Dessa speciella brödsmulor är gjorda av en speciell typ av vitt bröd som är bakat utan skorpa, vilket gör Kikkoman Panko lätt och luftigt. Det absorberar därför mindre olja när det steks, vilket ger en lättare smak och en krispigare konsistens.
Naturligtvis kan Kikkoman Panko användas i traditionellt japanskt kök, till exempel med tonkatsu. Men det fungerar också utmärkt som ströbröd till klassisk schnitzel eller grönsakssmet, vilket ger en speciell twist. Panko kan också användas som bindemedel eller till och med i söta rätter. Kikkoman Panko inspirerar till kreativitet i alla kök!