Kikkoman Trading Europe GmbH

Vi har utsett vinnarna i vår grilltävling.
Tack för att du deltog i tävlingen!!
Låt dig nu inspireras av de vinnande recepten!

Vinnande tävlingsinlägg

Låt dig inspireras av våra grillrecept

Och få reda på varför Kikkoman är den perfekta partnern till grillade läckerheter från olika kök runt om i världen.

Vill du bli en mästare på att grilla? Kolla in våra tips och tricks för grillning

Låt köttet värmas upp

Låt köttet värmas upp till rumstemperatur innan det läggs på grillen – då tar det kortare tid att tillaga det. Resultatet? Den perfekta, rosastekta köttbiten.

Balansera kryddningen

För sött? För salt? Surhet gör att man kan skapa en perfekt balans mellan smakerna. Pressa bara lite citron över rätten eller så provar du helt enkelt Ponzu citrus – en utsökt kombination av sojasås och citron.

Hjälper smaken att tränga igenom

Krydda rätterna rejält för att ta fram alla smaker. Försöker du drar ner på saltet? Prova Kikkoman naturligt bryggd sojasås med mindre salt. Den innehåller 43 % mindre salt men bevarar såsens unika och härliga smak!

Hur får man det prefekt grillade köttet? Upptäck produkterna från Kikkoman!

Naturligt bryggd sojasås

Originalet, Kikkoman sojasås. Perfekt som smaksättare i matlagning och som bordskrydda – naturligt bryggd av sojabönor, vete, vatten och salt.

Teriyaki marinad

Kikkoman Teriyaki marinad är en aromatisk färdigmarinad. Den passar perfekt till grillat och marinerat kött och grönsaker.

Ponzu citrus sojasås

Sojasås möter citron! Grunden för Kikkoman Ponzu citrus sojasås är vår berömda naturligt bryggda sojasås och ett stänk citron.

Teriyaki barbecuesås med honung

Nu ska det dippas! Kikkoman Teriyaki barbecuesås med honung ger maträtterna en fin sötaktig smaknyans och går särskilt bra ihop med kött, grönsaker eller tofu.

Teriyakisås med rostad vitlök

Med Kikkoman Teriyakisås med rostad vitlök kan du pimpa upp alla kött-, kyckling-, fisk- och grönsaksrecept med ett angenämt pikant smaksting.

Teriyakisås med rostad sesam

Kikkoman Teriyakisås med rostad sesam övertygar med en lite nötaktig smak som gör den perfekt till kött, kyckling, fisk och grönsaker.

Previous
Next

Alltid hungrig på mer matlagningsinspiration? Prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev.

Du behöver bara ange din e-postadress för att få uppdateringar och nya recept. Du kan avbryta prenumerationen men tro oss, du kommer inte att behöva utnyttja det alternativet.

Har du frågor? Kolla här!

Kikkoman vill att du ska få smakrika rätter och att du hålla dig välinformerad. Det är därför vi serverar allting fixat och klart. Här kan du läsa all information om tävlingen.

Hur kommer jag att veta om jag har vunnit tävlingen?

Använd din fantasi och laga maträtten på grillen med Kikkoman sojasås. Du kan inspireras av emoji-recepten. Ta sedan en bild av din maträtt och publicera den på Instagram tillsammans med den speciella hashtaggen: #KikkomanOnFireSe. Kom ihåg att det måste finnas en flaska Kikkoman sojasås på bilden! Läs våra villkor för konkurrens och dataskydd.

Hur vet jag om jag har vunnit tävlingen?

Du kommer att få ett direktmeddelande från oss på Instagram.