Wokat fläsk med Kimchi
Total tid
60 Min.
10 Min.
Tid för förberedelse
20 Min.
Tid för marinering
30 Min.
Tillagningstid
Gör din egen wok med fläsk och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi
Näringsinnehåll (per portion):
1760 kJ
/
423 kcal
30,8 g
Fett
20,8 g
Protein
11,4 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Skär fläsket i lagom stora bitar och krydda med salt och peppar.
Steg 2
Skala löken och skär den i tunna ringar på ca 8 mm. Tvätta spetskålen, klappa torr och skär i 3-4 cm bitar.
Steg 3
Blanda fläsket och löken med Kikkoman Kimchi chilisås, socker, Worcestersås och vita sesamfrön och marinera i cirka 20 minuter.
Steg 4
Hetta upp oljan i en stekpanna och stek fläsk-lök-blandningen. När fläsket är tillagat, tillsätt spetskålen, stek tills mjukt och servera. Servera gärna med ris..
Recept-ID: 1023
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer