Wokat fläsk med Kimchi

4 1 Betyg
Total tid 60 Min.
10 Min. Tid för förberedelse
20 Min. Tid för marinering
30 Min. Tillagningstid

Gör din egen wok med fläsk och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi

Ingredienser

2 Portioner
200 g
tunt skivat fläsk (eller lövbiff)
salt, nymalen peppar
1 
lök
80 g
spetskål (eller salladskål) (2-3 blad)
1 msk
socker
1 tsk
Worcestersås (eller ostronsås)
2 ½ msk
vita sesamfrön
1 msk
vegetabilisk olja
Näringsinnehåll (per portion): 1760 kJ  /  423 kcal
30,8 g Fett
20,8 g Protein
11,4 g Kolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Skär fläsket i lagom stora bitar och krydda med salt och peppar.

Steg 2

Skala löken och skär den i tunna ringar på ca 8 mm. Tvätta spetskålen, klappa torr och skär i 3-4 cm bitar.

Steg 3

Blanda fläsket och löken med Kikkoman Kimchi chilisås, socker, Worcestersås och vita sesamfrön och marinera i cirka 20 minuter.

Steg 4

Hetta upp oljan i en stekpanna och stek fläsk-lök-blandningen. När fläsket är tillagat, tillsätt spetskålen, stek tills mjukt och servera. Servera gärna med ris..

Recept-ID: 1023

Recept som PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Skär fläsket i lagom stora bitar och krydda med salt och peppar.

Skala löken och skär den i tunna ringar på ca 8 mm. Tvätta spetskålen, klappa torr och skär i 3-4 cm bitar.

Blanda fläsket och löken med Kikkoman Kimchi chilisås, socker, Worcestersås och vita sesamfrön och marinera i cirka 20 minuter.

Hetta upp oljan i en stekpanna och stek fläsk-lök-blandningen. När fläsket är tillagat, tillsätt spetskålen, stek tills mjukt och servera. Servera gärna med ris..

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02
03
04

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.