Wokat fläsk med Kimchi
Sök
Filtrera
Wokat fläsk med Kimchi
Bookmark
2 av 32

Wokat fläsk med Kimchi

Gör din egen wok med fläsk och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi

Wokat fläsk med Kimchi
Total tid 60min
Förberedelsetid: 10min
Marineringstid: 20min
Tillagningstid 30min
Näringsinnehåll (per portion): 1760 kJ / 423 kcal
Fett: 30,8 g
Protein: 20,8 g
Kolhydrat: 11,4 g

Ingredienser för 2 portion(er)

  • 200 g tunt skivat fläsk (eller lövbiff)
  • salt, nymalen peppar
  • 1 lök
  • 80 g spetskål (eller salladskål) (2-3 blad)
  • 3 msk Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi
  • 1 msk socker
  • 1 tsk Worcestersås (eller ostronsås)
  • 2-3 msk vita sesamfrön
  • 1 msk vegetabilisk olja

Förberedelse

  1. Skär fläsket i lagom stora bitar och krydda med salt och peppar.
  2. Skala löken och skär den i tunna ringar på ca 8 mm. Tvätta spetskålen, klappa torr och skär i 3-4 cm bitar.
  3. Blanda fläsket och löken med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, socker, Worcestersås och vita sesamfrön och marinera i cirka 20 minuter.
  4. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek fläsk-lök-blandningen. När fläsket är tillagat, tillsätt spetskålen, stek tills mjukt och servera. Servera gärna med ris..

Använda produkter i det här receptet

Total tid 60min
Förberedelsetid: 10min
Marineringstid: 20min
Tillagningstid 30min
Näringsinnehåll (per portion): 1760 kJ / 423 kcal
Fett: 30,8 g
Protein: 20,8 g
Kolhydrat: 11,4 g

Ingredienser för 2 portion(er)

  • 200 g tunt skivat fläsk (eller lövbiff)
  • salt, nymalen peppar
  • 1 lök
  • 80 g spetskål (eller salladskål) (2-3 blad)
  • 3 msk Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi
  • 1 msk socker
  • 1 tsk Worcestersås (eller ostronsås)
  • 2-3 msk vita sesamfrön
  • 1 msk vegetabilisk olja