Wokat fläsk med Kimchi
Sök
Filtrera
Wokat fläsk med Kimchi
Bookmark
95 av 356

Wokat fläsk med Kimchi

Gör din egen wok med fläsk och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi

Wokat fläsk med Kimchi
Total tid 60min
Förberedelsetid: 10min
Marineringstid: 20min
Tillagningstid 30min
Näringsinnehåll (per portion): 1760 kJ / 423 kcal
Fett: 30,8 g
Protein: 20,8 g
Kolhydrat: 11,4 g

Ingredienser för 2 portion(er)

  • 200 g tunt skivat fläsk (eller lövbiff)
  • salt, nymalen peppar
  • 1 lök
  • 80 g spetskål (eller salladskål) (2-3 blad)
  • 3 msk Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi
  • 1 msk socker
  • 1 tsk Worcestersås (eller ostronsås)
  • 2-3 msk vita sesamfrön
  • 1 msk vegetabilisk olja

Förberedelse

  1. Skär fläsket i lagom stora bitar och krydda med salt och peppar.
  2. Skala löken och skär den i tunna ringar på ca 8 mm. Tvätta spetskålen, klappa torr och skär i 3-4 cm bitar.
  3. Blanda fläsket och löken med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, socker, Worcestersås och vita sesamfrön och marinera i cirka 20 minuter.
  4. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek fläsk-lök-blandningen. När fläsket är tillagat, tillsätt spetskålen, stek tills mjukt och servera. Servera gärna med ris..

Använda produkter i det här receptet

Total tid 60min
Förberedelsetid: 10min
Marineringstid: 20min
Tillagningstid 30min
Näringsinnehåll (per portion): 1760 kJ / 423 kcal
Fett: 30,8 g
Protein: 20,8 g
Kolhydrat: 11,4 g

Ingredienser för 2 portion(er)

  • 200 g tunt skivat fläsk (eller lövbiff)
  • salt, nymalen peppar
  • 1 lök
  • 80 g spetskål (eller salladskål) (2-3 blad)
  • 3 msk Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi
  • 1 msk socker
  • 1 tsk Worcestersås (eller ostronsås)
  • 2-3 msk vita sesamfrön
  • 1 msk vegetabilisk olja