
Wokat fläsk med Kimchi
Gör din egen wok med fläsk och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi

Ingredienser för 2 portion(er)
- 200 g tunt skivat fläsk (eller lövbiff)
- salt, nymalen peppar
- 1 lök
- 80 g spetskål (eller salladskål) (2-3 blad)
- 3 msk Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi
- 1 msk socker
- 1 tsk Worcestersås (eller ostronsås)
- 2-3 msk vita sesamfrön
- 1 msk vegetabilisk olja
Förberedelse
- Skär fläsket i lagom stora bitar och krydda med salt och peppar.
- Skala löken och skär den i tunna ringar på ca 8 mm. Tvätta spetskålen, klappa torr och skär i 3-4 cm bitar.
- Blanda fläsket och löken med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, socker, Worcestersås och vita sesamfrön och marinera i cirka 20 minuter.
- Hetta upp oljan i en stekpanna och stek fläsk-lök-blandningen. När fläsket är tillagat, tillsätt spetskålen, stek tills mjukt och servera. Servera gärna med ris..
Använda produkter i det här receptet
Ingredienser för 2 portion(er)
- 200 g tunt skivat fläsk (eller lövbiff)
- salt, nymalen peppar
- 1 lök
- 80 g spetskål (eller salladskål) (2-3 blad)
- 3 msk Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi
- 1 msk socker
- 1 tsk Worcestersås (eller ostronsås)
- 2-3 msk vita sesamfrön
- 1 msk vegetabilisk olja