Tofunuggets
Förberedelse
Steg 1
Till sås 1: Skala och finhacka vitlöken och rör ihop den med ponzusåsen, gräslöken och sesamoljan. Till sås 2: Rör ihop sriracha-chilisåsen, majonnäsen och sojasåsen.
Steg 2
Till de friterade tofubitarna: Tärna tofun i ca 3x3 cm stora tärningar, blanda med 1 ½ tsk sojasås och peppar och marinera i ca 15 minuter.
Steg 3
Klappa tofun torr och blanda med maizenan. Vispa ägget tillsammans med resten av sojasåsen. Vänd tofutärningarna först i äggblandningen och sedan i pankoströbrödet.
Steg 4
Fritera tofutärningarna i fritösen i ca 3 minuter och servera tofunuggets med de båda såserna. Som tilltugg passar en färgglad blandsallad.
Recept-ID: 9
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer