Tofubiff
Total tid
40 Min.
Näringsinnehåll (per portion):
815 kJ
/
194 kcal
12,0 g
Fett
6,8 g
Protein
15,6 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Klappa tofun torr och skär den på längden i ca 1,5 cm tjocka skivor. Riv den färska ingefäran och finskiva salladslöken.
Steg 2
Hetta upp alla ingredienserna till dippsåsen i en stekpanna – låt inte koka.
Steg 3
Vänd tofuskivorna i potatismjölet och fritera i olja i 170 °C. Alternativt kan du steka tofun på båda sidorna i en panna i 2–3 minuter tills den är gyllenbrun och knaprig.
Steg 4
Servera tofun med varma grönsaker eller sallad och dippsåsen.
Recept-ID: 173
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer