Tacos med friterade avokador och poké-rödkål
Sök
Filtrera
Tacos med friterade avokador och poké-rödkål
Bookmark
99 av 291

Tacos med friterade avokador och poké-rödkål

Tacos med friterade avokador och poké-rödkål
Total tid 30min
Förberedelsetid: 30min
Näringsinnehåll (per portion): 550 kJ / 131 kcal
Fett: 4.1 g
Protein: 3.2 g
Kolhydrat: 18.35 g

Ingredienser för 16 portion(er)

Till de friterade avokadorna:

Till tomatillosalsan:

Dessutom:

Förberedelse

Halvera och skala avokadorna, ta ur kärnorna och fyrdela varje avokadohalva. Krydda mjölet med salt och peppar. Vispa kikärtsspadet till skum. Vänd avokadorna först i mjöl, sedan i kikärtsskummet och till sist i pankomjöl. Hetta upp den vegetabiliska oljan till ca 180 °C, fritera avokadorna i 3–4 minuter och låt dem rinna av väl på kökspapper.

Till tomatillosalsan: Låt tomatillofrukterna rinna av och grovhacka dem. Skala och pressa vitlöken. Rör ihop tomatillohacket med vitlöken, sojasåsen, olivoljan och limesaften.

Ta bort ytterbladen från rödkålen och skär bort rotstocken, finstrimla kålbladen och blanda med Poke Sauce. Ansa, skölj och skiva chilin i tunna ringar. Värm tortillorna enligt anvisningarna på förpackningen, fyll med avokadorna, poké-rödkålen, chilin och koriandern och servera med tomatillosalsan.

Total tid 30min
Förberedelsetid: 30min
Näringsinnehåll (per portion): 550 kJ / 131 kcal
Fett: 4.1 g
Protein: 3.2 g
Kolhydrat: 18.35 g

Ingredienser för 16 portion(er)

Till de friterade avokadorna:

Till tomatillosalsan:

Dessutom: