Svamp stroganoff med sojasås
Ingredienser
Förberedelse
Steg 1
Hetta upp oljan i en stor panna med hög kant och fräs löken mjuk i 5 minuter.
Steg 2
Sätt upp värmen och tillsätt svampen. Stek den guldbrun i 10 minuter under ständig omrörning.
Steg 3
Tillsätt vitlöken, timjan, paprika och cayennepeppar och låt koka i 2 minuter. Tillsätt grönsaksbuljongen och låt småkoka i 10 minuter. Tillsätt gräddfil/crème fraîche, senap och sojasås till svampen och låt småkoka i 10 minuter till.
Steg 4
Medan svampen småkokar, koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av och håll varmt.
Steg 5
Strax före serveringen: Blanda ned en del av persiljan i svampblandningen, spara resten av persiljan till garneringen. Servera med vildris och citronklyftor och garnera med persiljan.
Recept-ID: 318
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer