Stekta nudlar med sojasås och pak choi
Sök
Filtrera
Stekta nudlar med sojasås och pak choi
Bookmark
15 av 275

Stekta nudlar med sojasås och pak choi

Stekta nudlar med sojasås och pak choi
Total tid 30min
Förberedelsetid: 30min
Näringsinnehåll (per portion): 2209 kJ / 527 kcal
Fett: 14.3 g
Protein: 17.9 g
Kolhydrat: 76.7 g

Ingredienser för 4 portion(er)

  • 75 g cashewnötter
  • 250 g ramennudlar
  • 3 salladslökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 st röd paprika
  • 100 g champinjoner
  • 4 små pak choi
  • 2–3 msk vegetabilisk olja
  • 1 msk riven ingefära
  • 75 ml Kikkoman Naturligt bryggd sojasås
  • 2 msk chilisås
  • 2 msk risvinäger
  • 1 msk sesamolja
  • ett par färska korianderblad

Förberedelse

Rosta nötterna utan fett i en panna och ställ undan. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Ansa, skölj och strimla salladslöken till ringar. Skala och pressa vitlöken. Halvera, ansa, skölj och strimla paprikan. Rensa och skiva champinjonerna. Fyrdela och skölj pak choien.

Hetta upp den vegetabiliska oljan i en panna och bryn salladslöken, vitlöken och ingefäran en kort stund. Tillsätt och bryn paprikan, champinjonerna och pak choien runtom, vänd ner nudlarna och låt dem steka med en kort stund.

Rör ihop sojasåsen, chilisåsen, vinägern och sesamoljan, häll ned i grönsaksblandningen och fortsätt steka ett par minuter till. Strö över nötterna och korianderbladen och servera de stekta nudlarna.

Begagnade produkter i det här receptet

Total tid 30min
Förberedelsetid: 30min
Näringsinnehåll (per portion): 2209 kJ / 527 kcal
Fett: 14.3 g
Protein: 17.9 g
Kolhydrat: 76.7 g

Ingredienser för 4 portion(er)

  • 75 g cashewnötter
  • 250 g ramennudlar
  • 3 salladslökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 st röd paprika
  • 100 g champinjoner
  • 4 små pak choi
  • 2–3 msk vegetabilisk olja
  • 1 msk riven ingefära
  • 75 ml Kikkoman Naturligt bryggd sojasås
  • 2 msk chilisås
  • 2 msk risvinäger
  • 1 msk sesamolja
  • ett par färska korianderblad