Stekta nudlar med sojasås och pak choi
Ibland är de enklaste recepten de bästa. Kombinera en mängd läckra grönsaker med japanska ramennudlar och en sojadressing för att skapa denna enkla veganska rätt.
Förberedelse
Steg 1
Rosta nötterna utan fett i en panna och ställ undan. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Ansa, skölj och strimla salladslöken till ringar. Skala och pressa vitlöken. Halvera, ansa, skölj och strimla paprikan. Rensa och skiva champinjonerna. Fyrdela och skölj pak choien.
Steg 2
Hetta upp den vegetabiliska oljan i en panna och bryn salladslöken, vitlöken och ingefäran en kort stund. Tillsätt och bryn paprikan, champinjonerna och pak choien runtom, vänd ner nudlarna och låt dem steka med en kort stund.
Steg 3
Rör ihop sojasåsen, chilisåsen, vinägern och sesamoljan, häll ned i grönsaksblandningen och fortsätt steka ett par minuter till. Strö över nötterna och korianderbladen och servera de stekta nudlarna.
Recept-ID: 221
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer