Stekt spetskål med fläskfilé och YAKITORI Sauce
Sök
Filtrera
Bookmark
141 av 194

Stekt spetskål med fläskfilé och YAKITORI Sauce

Förberedelsetid: 40min
Calorific värde (per portion): 1065 kJ / 255 kcal

Ingredienser för 4 portioner

  • 320 g fläskfilé
  • 600 g spetskål
  • 100 g morötter
  • 4 salladslökar
  • 3 msk vegetabilisk olja
  • salt, nymalen peppar
  • 120 ml Kikkoman YAKITORI Sauce

Förberedelse

Klappa fläskfilén torr och skär i strimlor. Ta bort ytterbladen från kålen, fyrdela, skär bort rotstocken och skär spetskålen i lagom munsstora bitar.

Ansa, skölj och strimla morötterna, ansa och strimla salladslöken. Hetta upp den vegetabiliska oljan i en panna och bryn salladslöken runtom i ca 5–8 minuter.

Krydda den stekta spetskålen och fläskfilén med salt och peppar, arrangera på tallrikar och håll varmt. Hetta upp YAKITORI Sauce i stekskyn, garnera den stekta spetskålen med fläskfilén med såsen och servera.
 

Begagnade produkter i det här receptet

Ingredienser för 4 portioner

  • 320 g fläskfilé
  • 600 g spetskål
  • 100 g morötter
  • 4 salladslökar
  • 3 msk vegetabilisk olja
  • salt, nymalen peppar
  • 120 ml Kikkoman YAKITORI Sauce