Stekt kycklingbröst med rostad färsk ananas
Sök
Filtrera
Stekt kycklingbröst med rostad färsk ananas
Bookmark
28 av 303

Stekt kycklingbröst med rostad färsk ananas

Stekt kycklingbröst med rostad färsk ananas

Ingredienser

Tillbehör:

Förberedelse

Hetta upp Ponzu Citrus Sojasåsen i en stekpanna, lägg ned kycklingbrösten i pannan och stek tills såsen fått en krämig konsistens. Stek i ca 10–12 minuter och vänd kycklingen då och då. Tärna ananasen i 1 cm bitar. Skala och hacka löken. Hetta upp olivoljan i en panna, tillsätt och bryn löken i 2 minuter. Tillsätt och låt Ponzu Citrus Sojasås koka upp. Tillsätt den rivna ingefäran och ananasbitarna, låt koka under omrörning i 10 minuter. Tillsätt riset och myntkvistarna, rör om, låt koka upp i 1 minut och dra undan pannan från plattan.

Skär kycklingbrösten i strimlor, lägg upp och servera tillsammans med ananasriset.

Använda produkter i det här receptet

Ingredienser

Tillbehör: