
Stark vegetarisk spagetti

Ingredienser för 4 portion(er)
- 500 g fullkornsspagetti
- 2 msk sesamolja
- 300 g vegetarisk färs
- 1 msk tomatpuré
- 4 vitlöksklyftor, krossade
- 1 stor pak choi, grovhackad
- 150 g babyspenat
- 5 msk
- 2 msk honung
- 1 msk chiliolja
Förberedelse
Koka spagettin al dente enligt anvisningarna på förpackningen, häll av kokvattnet och ställ undan.
Hetta upp 1 msk sesamolja i en wokpanna på medelhög värme och stek den vegetariska färsen i ca 5–6 minuter tills den är lättbrynt. Tillsätt tomatpurén och vitlöken och fortsätt steka i 1–2 minuter till. Tillsätt och stek grönsakerna tills de är färdiga. Tillsätt Kikkoman Naturligt bryggd ekologisk sojasås, chilioljan och kryddorna. Lägg i spagettin och blanda väl.
Servera med riven parmesanost, lite färsk basilika och lite extra chiliolja.
Ingredienser för 4 portion(er)
- 500 g fullkornsspagetti
- 2 msk sesamolja
- 300 g vegetarisk färs
- 1 msk tomatpuré
- 4 vitlöksklyftor, krossade
- 1 stor pak choi, grovhackad
- 150 g babyspenat
- 5 msk
- 2 msk honung
- 1 msk chiliolja