Stark vegetarisk spagetti

Total tid 30 Min.
30 Min. Tid för förberedelse

Ingredienser

4 Portioner
500 g
fullkornsspagetti
2 msk
sesamolja
300 g
vegetarisk färs
1 msk
tomatpuré
4 
vitlöksklyftor, krossade
1 
stor pak choi, grovhackad
150 g
babyspenat
2 msk
honung
2 msk
chiliolja
Näringsinnehåll (per portion): 3173 kJ  /  758 kcal
22,1 g Fett
24,5 g Protein
118,9 g Kolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Koka spagettin al dente enligt anvisningarna på förpackningen, häll av kokvattnet och ställ undan.

Steg 2

Hetta upp 1 msk sesamolja i en wokpanna på medelhög värme och stek den vegetariska färsen i ca 5–6 minuter tills den är lättbrynt. Tillsätt tomatpurén och vitlöken och fortsätt steka i 1–2 minuter till. Tillsätt och stek grönsakerna tills de är färdiga. Tillsätt Kikkoman Naturligt bryggd ekologisk sojasås, chilioljan och kryddorna. Lägg i spagettin och blanda väl. 

Steg 3

Servera med riven parmesanost, lite färsk basilika och lite extra chiliolja.

Recept-ID: 276

Recept som PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Koka spagettin al dente enligt anvisningarna på förpackningen, häll av kokvattnet och ställ undan.

Hetta upp 1 msk sesamolja i en wokpanna på medelhög värme och stek den vegetariska färsen i ca 5–6 minuter tills den är lättbrynt. Tillsätt tomatpurén och vitlöken och fortsätt steka i 1–2 minuter till. Tillsätt och stek grönsakerna tills de är färdiga. Tillsätt Kikkoman Naturligt bryggd ekologisk sojasås, chilioljan och kryddorna. Lägg i spagettin och blanda väl. 

Servera med riven parmesanost, lite färsk basilika och lite extra chiliolja.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02
03

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.