Spenatfyllda champinjoner
Spenatfyllda champinjoner – Vegetarisk rätt perfekt tillagad på grillen Spenatfyllda champinjoner på grillen. KIKKOMAN visar dig idag hur du kan laga denna vegetariska klassiker på grillen, perfekt kryddad med KIKKOMANS sojasås. Det bästa sättet att skämma bort dina gäster med smaken av inhemska champinjoner.
Förberedelse
Steg 1
Rensa champinjonerna (skölj dem inte). Vrid loss stjälkarna och hacka dem fint. Lägg hattarna åt sidan. Skölj och finhacka spenaten. Skölj paprikan och skär den i små tärningar. Skala och finhacka löken.
Steg 2
Smält smöret i en gryta på den varma grillen och bryn löken försiktigt i smöret. Tillsätt champinjonstjälkarna, spenaten och den tärnade paprikan och rör om. Rör ner KIKKOMAN sojasås och smaka av med peppar.
Steg 3
Låt grönsaksröran svalna lite grann och rör sedan ner färskosten. Smaka av igen med peppar. Fördela grönsaksröran i svamphattarna.
Steg 4
Grilla champinjonerna indirekt i 10–15 minuter (beroende på storleken), eventuellt på en grillplanka.
Recept-ID: 958
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer